Bitcoin-pris kan ikke bryde forbi $ 9120

Bitcoin-prisen har ikke været i stand til at bryde forbi $ 9120-mærket i den del 24-timers på trods af kraftig trækning over linjen. Kongen af ​​cryptocurrency Bitcoin Code faldt med en god margin i de sidste 72 timer.

Bitcoin-prisen formåede at bryde forbi 9120 $ tærsklen tre gange i løbet af de sidste 24 timer, mens de lave dage blev registreret ved midnat GMT på $ 9046,16.

Bitcoin-prisbevægelse: Hvad kan du forvente?

Bitcoin-analytiker på Trading View Trading Shot mener, at cryptocurrency ville konsolideres i løbet af juli måned. Det faktum, at cryptocurrency-prisen bevæger sig i det nævnte mønster.

Trading Shot forklarer, at „den nylige volatilitet og manglende evne til at gøre en ny højde og bryde over $ 10500-modstanden har fået mig til at se igen på de bredere Bitcoin- diagrammer.“

Han forklarer, at især en uges diagram og sammenligningen af ​​den aktuelle periode viser en massiv konsolideringsbevægelse i aktion, der kan fortsætte indtil udgangen af ​​juli.

Han fremhæver, at et bullish løb kan indledes i slutningen af ​​juli

I betragtning af det faktum, at Bitcoin-prisen ofte har ændret kurs fra handelsanalytikernes opfattelse, anbefales det at være forsigtig bevægelse som altid.