Ulemper med Bitcode Prime

FDIC forsikring

Når du har kontanter på plattformen i amerikanske dollar, er pengene FDIC-forsikret opp til $250 000. Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) er et føderalt byrå som kan gi refusjon til en kvalifiserende institusjon.

Det er gode nyheter for brukerne, siden pengene dine vil være beskyttet mot svindel, og i tilfelle den ekstreme hendelsen med en banksvikt oppstår, hvor bankkontoen din slutter å fungere. Det er viktig å merke seg at penger investert i kryptovalutaer ikke dekkes av FDIC-forsikring, bare pengene du har spart som kontanter (US-dollar).

Les mer her: https://www.indexuniverse.eu/nb/bitcode-prime-svindel/

Avanserte kartverktøy

Kryptomegleren har integrert avanserte kartleggingsverktøy og indikatorer for å hjelpe brukere med å utføre teknisk analyse på kryptoaktiva før de bestemmer seg for hvilke kryptovalutaer de skal investere i., noe som er perfekt for avanserte tradere. Kryptohandlere kan nå se og analysere kryptovolumet over flere tidsrammer, inkludert:

  • 1 time
  • 1 dag
  • 1 uke
  • og 1 år

Ved å se på forskjellige tidsrammer kan avanserte tradere analysere og forutsi trender før eller etter hvert som de oppstår, ikke etter at de er fullført. Bitcode Prime Compare-funksjonen lar deg også sammenligne to eiendeler ved siden av hverandre når du skal velge mellom flere kryptovalutaer.

Resultat- og tapskalkulator

For å holde styr på fortjenesten og tapene dine har Bitcode Prime-appen en innebygd fortjeneste- eller tapskalkulator som viser deg hvordan eiendelene dine presterer. Den integrerte kalkulatoren er utformet for å spore ditt opprinnelige kostnadsgrunnlag (gjennomsnittsprisen det kostet å kjøpe investeringene dine) og vil vise deg i sanntid hvordan posisjonene dine presterer – genererer de avkastning, eller er det på tide å se etter andre investeringer?

Ulemper med Bitcode Prime

Selv om Bitcode Prime-plattformen tilbyr flere utrolige fordeler ved å bruke plattformen, er det et par ting å huske på. Disse inkluderer:

Ikke tilgjengelig for øyeblikket utenfor USA

Dessverre, for alle som befinner seg utenfor USA, er Bitcode Prime-plattformen ennå ikke tilgjengelig for nedlasting. Selskapet har nevnt at de planlegger å utvide sine tjenester til Canada og Europa senere i år.

Plattformen er heller ikke tilgjengelig for øyeblikket i delstaten New York selv om de jobber med å få en bit-lisens så snart som mulig. Bitcode Prime-mobilappen er for øyeblikket tilgjengelig for nedlasting i alle amerikanske stater (unntatt New York). Det inkluderer amerikanske territorier – Guam, Puerto Rico, Amerikansk Samoa, Nord-Marianene og De amerikanske jomfruøyene.

Kun tilgjengelig som mobilapp

Foreløpig tilbys Bitcode Prime Crypto kun som en mobilapp og mangler en desktopversjon. Imidlertid har kryptomeglerhuset nylig gitt ut en beta desktop-versjon, noe som tyder på at en er i arbeid og bør fullføres før heller enn senere.

Betaversjonen tilbyr for tiden nye funksjoner som avanserte kartfunksjoner, tekniske analysestudier, nye kryptohandelsindikatorer, sanntids prisdata, tilpasningsverktøy og prisvarsler.